Salontafel Amsterdam – 120 x 60 cm

149,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 6030/B340
Beschrijving

Salontafel Amsterdam – 120 x 60 centimeter

Deze luxueuze salontafel Beau is een ware blikvanger in huis jouw interieur. Het prachtige vintage blad en het slank afgewerkte frame creëren een chique vintage look. 

Materiaal
Het tafelblad is gefabriceerd van zwart gespoten teakhout in visgraat opbouw. Teakhout is een uitermate bekwaam voor meubels vanwege zijn lange levensduur. Het is een houtsoort die vrij weinig na werkt waardoor de tafel jaren mee gaat.

Het framewerk is gemaakt van zwart gepoedercoat staal en is voorzien van vloerbeschermers.

Unieke eigenschappen
Omdat dit item handgemaakt is, is elke tafel uniek. Daarom kan het houten tafelblad tevens onregelmatigheden in vorm en kenmerk vertonen, wat het orginele karakter van de tafel laat zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad is bewerkt met een meubelolie. Deze olie biedt beperkte beveiliging. Daarom raden wij aan je meubel zelf mede te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft je tafelblad in ideale staat. Daarnaast behoudt het blad hierdoor langer zijn originele kenmerk, waar onbehandeld hout uiteindelijk zijn warme kleur zal verliezen.

Plaats je tafel bij voorkeur niet ogenblikkelijk boven een verwarming of radiator. Hout zet uit bij hogere temperaturen en krimpt weer wanneer de temperatuur daalt. Deze zogenaamde ‘werking’ van het hout wil je zien te voorkomen.

Gemakkelijk te monteren
Laat je gereedschap maar in de schuur, want de tafel bestaan uit één vol; uitpakken en regelrecht klaar voor gebruik!

Extra informatie
Merk

Type

Salontafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

40 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

Afmeting

120 x 60 cm

EAN

6030/B340