Salontafel Amsterdam – 80 x 80 cm

149,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 6032/B340
Beschrijving

Salontafel Amsterdam – 80 x 80 centimeter

Deze comfort salontafel Amsterdam is een ware blikvanger thuis jouw binnenwerk. Het prachtige vintage blad en het slank afgewerkte raamwerk creëren een chique retro look. 

Materiaal
Het tafelblad is gefabriceerd van zwart gespoten teakhout in visgraat constructie. Teakhout is een ontzettend bekwaam voor meubels vanwege zijn lange levensduur. Het is een houtsoort die vrij weinig na werkt waardoor de tafel jaren mee gaat. Het framewerk is ontwikkeld van zwart gepoedercoat staal en is voorzien van vloerbeschermers. Laat je materieel maar liggen want de tafels bestaan uit één totaal; uitpakken en ogenblikkelijk klaar voor gebruik!

Unieke kenmerken
Deze tafel is met de grootste zorg handgemaakt. Een handgemaakte tafel is altijd uniek en vertoont daarom ook onregelmatigheden in vorm of tint. Dit is inherent aan een handgemaakt product en laat dan mede het unieke kenmerk van de tafel zien.

Onderhoudstips
Voor de afwerking van dit tafelblad is bedien gefabriceerd van een meubelolie. Deze olie beschermt het tafelblad tegen beschadigingen. Deze bescherming blijft echter niet altijd maximaal en zal op den duur echt afnemen. Behandel het tafelblad daarom tevens zelf met een daarvoor geschikte lak of olie. Zo blijft het hout langdurig in topconditie. Door het hout fijn te behandelen blijft mede de oorspronkelijk kleur intact. Onbehandeld hout verliest op de lange termijn zijn warme karakter.

Het is niet verstandig je tafel in de buurt of zelfs boven een verwarming of radiator neer te zetten. Door temperatuur schommelingen zet het hout uit en/of krimpt het in. Om het hout van het tafelblad in optimale staat te houden wil je deze werking zien te voorkomen.

 

Extra informatie
Merk

Type

Salontafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

40 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

Afmeting

80 x 80 cm

EAN

6032/B340