Salontafel Amsterdam – Set van 2

149,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 6029/B340
Beschrijving

Salontafel Amsterdam – Set van twee

Deze luxueuze salontafelset Beau bestaat uit een korte en een grote tafel. Het comfort retro blad en het slank afgewerkte raamwerk zorgen er samen voor dat deze tafel de show steelt in jouw woning. De tafels staan prachtig naast elkaar, maar komen ook afzonderlijk van elkaar tot zijn recht. 

Materiaal
Het tafelblad is gefabriceerd van zwart gespoten teakhout in visgraat samenstelling. Teakhout is een buitengewoon goed voor meubels vanwege zijn lange levensduur. Het is een houtsoort die vrij weinig na werkt waardoor de tafel jaren mee gaat.

Het framewerk is gefabriceerd van zwart gepoedercoat staal en is voorzien van vloerbeschermers.

Unieke kenmerken
Omdat dit item handgemaakt is, is iedere tafel uniek. Het houten blad kan daarom mede onregelmatigheden vertonen in vorm en kleur, welke het unieke kleur van de tafel laten zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad van dit meubel is afgewerkt met meubelolie. De protectie die deze olie biedt, is beperkt. Het wordt dan ook aangeraden om ook zelf je meubel te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft het blad van je tafel in topconditie. Daarnaast blijft het tafelblad om die reden zijn originele kenmerk behouden, waar onbewerkt hout op den duur zijn warme kleur verliest.

Het is verstandig je tafel niet direct boven een verwarming of radiator te plekken, om te voorkomen dat het hout gaat werken. Dit betekent dat het hout langzaam uitzet bij hogere temperaturen en weer inkrimpt zodra de temperatuur zakt.

Gemakkelijk te monteren
Laat je behoeften maar achterwegen, want de tafels bestaan uit één geheel; uitpakken en dus ogenblikkelijk klaar voor gebruik!

Afmetingen
Groot: 60 x 60 x 45 cm (LxBxH)
 Klein: 54 x 54 x 40 cm (LxBxH)

Extra informatie
Merk

Type

Salontafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

40 cm, 45 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

6029/B340