Salontafel Amsterdam – Set van 3

199,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 6035/B340
Beschrijving

Informatie Salontafel Amsterdam – Set van drie

Deze luxueuze salontafelset Amsterdam bestaat uit 2 bondige en een grote tafel. Het luxueuze vintage blad en het slank afgewerkte frame zorgen er samen voor dat deze tafel de show steelt in jouw huis. De tafels staan luxueuze naast elkaar, maar komen ook afzonderlijk van elkaar tot zijn recht. 

Materiaal
Het tafelblad is gemaakt van zwart gespoten teakhout in visgraat structuur. Teakhout is een ontzettend goed voor meubels vanwege zijn lange levensduur. Het is een houtsoort die vrij weinig na werkt waardoor de tafel jaren mee gaat.

Het framewerk is gefabriceerd van zwart gepoedercoat staal en is voorzien van vloerbeschermers. Laat je gereedschap maar liggen want de tafels bestaan uit één geheel; uitpakken en direct klaar voor gebruik!

Unieke eigenschappen
Omdat dit item handgemaakt is, is iedere tafel bijzonder. Het houten blad kan daarom ook onregelmatigheden vertonen in constructie en kleur, welke het unieke kleurschakering van de tafel laten zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad van dit meubel is afgewerkt met meubelolie. De bescherming die deze olie biedt, is beperkt. Het wordt dan ook aangeraden om ook zelf je meubel te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft het blad van je tafel in topconditie. Daarnaast blijft het tafelblad hierdoor zijn originele kleurnuance behouden, waar onbewerkt hout op den duur zijn warme kenmerk verliest.

Het is verstandig je tafel niet ogenblikkelijk boven een verwarming of radiator te plekken, om te voorkomen dat het hout gaat werken. Dit betekent dat het hout langzaam uitzet bij hogere temperaturen en weer inkrimpt zodra de temperatuur zakt.

Afmetingen
Groot: 60 x 76 x 42 (LxBxH)
Klein (2x): 55 x 36 x 36 (LxBxH) 

 

Extra informatie
Merk

Type

Salontafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

36 cm, 42 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

6035/B340