Salontafel Brussels – Bruin

399,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719323320932
Beschrijving

Informatie Salontafel Brussels

De Brussels is een leuke salontafel met een modern en eigentijds ontwerp. Het gebruik van houten tafelblad en het metalen onderstel geeft de tafel een mix van landelijke en robuuste aspecten. Zo zijn de tafels heel simpelweg te combineren met je andere meubels.

Materiaal 
Het tafelblad is vervaardigd uit mangohout. Mangohout is een houtsoort die frequent wordt gebruikt thuis de meubelbranche. Hout van de mangoboom is namelijk niet alleen heel erg mooi en stevig, maar tevens nog eens duurzaam. Het gebruik van dit mangohout en een metaal onderstel zorgt er voor dat je een behoorlijke tafel neerzet waar je nog jaren met plezier gebruik van zult maken.

Unieke eigenschappen
Omdat dit product handgemaakt is, is elke tafel zeldzaam. Daarom kan het houten tafelblad bovendien onregelmatigheden in vorm en kleurspeling vertonen, wat het orginele kleur van de tafel laat zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad is bewerkt met een meubelolie. Deze olie biedt beperkte protectie. Daarom raden wij aan je meubel zelf ook te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft je tafelblad in foutloze staat. Daarnaast behoudt het blad hierdoor langer zijn originele kleurspeling, waar onbehandeld hout uiteindelijk zijn warme kleur zal verliezen.

Plaats je tafel bij voorkeur niet rechtstreeks boven een verwarming of radiator. Hout zet uit bij hogere temperaturen en krimpt weer wanneer de temperatuur daalt. Deze zogenaamde ‘werking’ van het hout wil je zien te voorkomen.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Salontafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

45 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

8719323320932