Salontafel Couple – Set van 2 – Bruin

199,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720143414480
Beschrijving

Informatie Salontafel Couple – Set van twee

De Couple is een gave set salontafels met een modern en eigentijds design. Schuif de tafeltjes iets onder elkaar of goed uit elkaar. Je kunt alle kanten op. Het gebruik van houten tafelbladen en metalen onderstellen geeft de tafels een mix van landelijke en robuuste aspecten. Zo zijn de tafels heel simpelweg te combineren met je andere meubels.

Materiaal 
De tafelbladen zijn ontworpen uit mangohout. Mangohout is een houtsoort die frequent wordt toepast thuis de meubelbranche. Hout van de mangoboom is namelijk niet alleen heel erg mooi en sterk, maar mede nog eens duurzaam. Het gebruik van dit mangohout en een metaal onderstel waakt er voor dat je grondige tafels neerzet waar je nog jaren amusement van zult hebben.

Unieke kenmerken
Omdat dit artikel handgemaakt is, is iedere tafel uniek. Het houten blad kan daarom mede onregelmatigheden vertonen in bouw en kleur, welke het unieke kenmerk van de tafel laten zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad van dit meubel is afgewerkt met meubelolie. De beveiliging die deze olie biedt, is beperkt. Het wordt dan mede aangeraden om bovendien zelf je meubel te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft het blad van je tafel in topconditie. Daarnaast blijft het tafelblad hierdoor zijn originele kleur behouden, waar onbewerkt hout op den duur zijn warme kleur verliest.

Het is verstandig je tafel niet ogenblikkelijk boven een verwarming of radiator te plekken, om te voorkomen dat het hout gaat werken. Dit betekent dat het hout langzaam uitzet bij hogere temperaturen en weer inkrimpt zodra de temperatuur zakt.

Afmetingen 
Grote tafel: 60 x 60 x 45 cm (L x B x H)
Kleine tafel: 50 x 50 x 43 cm (L x B x H)

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Salontafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

43 cm, 45 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

8720143414480