Salontafel Dex – Zwart

159,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8718885279962
Beschrijving

Informatie Salontafel Dex

De Dex is een gave salontafel met een modern en eigentijds design. Het utiliseer van houten tafelblad en het metalen onderstel geeft de tafel een mix van landelijke en industriële aspecten. Zo zijn de tafels heel moeiteloos te combineren met je andere meubels.

Materiaal 
Het tafelblad is geproduceerd uit mangohout. Mangohout is een houtsoort die voldoende wordt gebruikt in huis de meubelbranche. Hout van de mangoboom is namelijk niet alleen heel erg mooi en behoorlijk, maar ook nog eens duurzaam. Het gebruik van dit mangohout en een metaal onderstel zorgt er voor dat je een stevige tafel neerzet waar je nog jaren genot van zult hebben.

Unieke kenmerken
Omdat dit item handgemaakt is, is elke tafel uniek. Daarom kan het houten tafelblad bovendien onregelmatigheden in vorm en kenmerk vertonen, wat het klassieke kenmerk van de tafel laat zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad is bewerkt met een meubelolie. Deze olie biedt beperkte beveiliging. Daarom raden wij aan je meubel zelf ook te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft je tafelblad in mooie staat. Daarnaast behoudt het blad hierdoor langer zijn originele kleur, waar onbehandeld hout uiteindelijk zijn warme tint zal verliezen.

Plaats je tafel bij voorkeur niet onmiddelijk boven een verwarming of radiator. Hout zet uit bij hogere temperaturen en krimpt weer wanneer de temperatuur daalt. Deze zogenaamde ‘werking’ van het hout wil je zien te voorkomen.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Salontafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

40 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

8718885279962