Salontafel Edge

249,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 2516/15
Beschrijving

Salontafel Edge

Ben jij toe aan een nieuwe salontafel? Dan hebben wij nu deze leuke, interessante salontafel Edge voor jou! Met zijn intrinsieke contouren haal jij een ware must have in woonhuis.

Het tafeltje is voorzien van 2 ladeblokken met in het midden een mooi boomstamvormig blad. Dit geeft de tafel een stoere natuurlijke uitstraling. Het blad is 80 bij 60 centimeter.

Materiaal 
De salontafel is ontwikkeld van massief acaciahout. Acacia is massief hout, afkomstig van ecovriendelijke plantages. Acacia is te herkennen aan de fijne nerf, vlamtekening en wisselende kleurnuances.

Het is precies geselecteerd hout wat enkele maanden in droogkamers wordt gedroogd, zodat (krimp)scheuren tot een minimum worden beperkt. Nadat van verschillende stukken hout een product geproduceerd is, wordt deze blank afgelakt om haar authentieke kleurschakering te benadrukken en te behouden.

De watergedragen lak beschermt het meubel voor invloeden van buitenaf. Zo vertraagd deze milieuvriendelijke lak zoals de uv-straling grondig.

Salontafel Edge is verder afgewerkt met slanke poten van gepoedercoat zwart metaal.

Unieke kenmerken
Omdat dit artikel handgemaakt is, is iedere tafel exceptioneel. Het houten blad kan daarom ook onregelmatigheden vertonen in vorm en kleur, welke het unieke kenmerk van de tafel laten zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad van dit meubel is afgewerkt met meubelolie. De beveiliging die deze olie biedt, is beperkt. Het wordt dan ook aangeraden om ook zelf je meubel te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft het blad van je tafel in topconditie. Daarnaast blijft het tafelblad om die reden zijn originele tint bewaren, waar onbewerkt hout op den duur zijn warme kenmerk verliest.

Het is verstandig je tafel niet direct boven een verwarming of radiator te vertrekken, om te voorkomen dat het hout gaat werken. Dit betekent dat het hout langzaam uitzet bij hogere temperaturen en weer inkrimpt zodra de temperatuur zakt. 

Extra informatie
Merk

Type

Salontafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

45 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

2516/15

Denk ook aan...

-57%
12,99

0 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-38%
-34%
99,00

4 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-29%
-29%
519,00

4 beoordelingen

Levertijd: 1-2 weken