Salontafel Float – Bruin

249,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720143415128
Beschrijving

Informatie Salontafel Float

Is het tijdruimte om jouw interieur weer vol te veranderen? Misschien is salontafel Float dan wel een leuk item om mee te beginnen!

Materiaal
Deze salontafel is gebouwd van mangohout, wat in kleine strookjes in een visgraat patroon is ingelegd.  De visgraat zorgt voor een modern en onbevangen kenmerk. Het hout van de mangoboom wordt gebruikt wanneer de oude bomen geen vruchten meer dragen. Hierdoor is mangohout duurzaam.

De U-poten zijn gefabriceerd van staal, afgewerkt in een artistieke zwarte kleur. Door het hout en het open metalen werk geeft het een fijne balans in openheid en geeft het een ruimtelijk gevoel.

Unieke eigenschappen
Omdat dit product handgemaakt is, is elke tafel uniek. Daarom kan het houten tafelblad ook onregelmatigheden in constructie en kleurschakering vertonen, wat het klassieke karakter van de tafel laat zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad is bewerkt met een meubelolie. Deze olie biedt beperkte beveiliging. Daarom raden wij aan je meubel zelf mede te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft je tafelblad in perfecte staat. Daarnaast behoudt het blad hierom langer zijn originele karakter, waar onbehandeld hout uiteindelijk zijn warme karakter zal verliezen.

Plaats je tafel bij voorkeur niet direct boven een verwarming of radiator. Hout zet uit bij hogere temperaturen en krimpt weer wanneer de temperatuur daalt. Deze zogenaamde ‘werking’ van het hout wil je zien te voorkomen.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Salontafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

40 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

8720143415128

Denk ook aan...

-10%
99,00

4 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen