Salontafel Kyra

179,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 6065/C840
Beschrijving

Salontafel Kyra

Je zithoek maak je volkomen perfect met een mooie stijlvolle salontafel, zo zorg je ervoor dat een kop koffie of wat lekkers altijd in huis handbereik is. Salontafel Kyra is niet alleen functioneel, het is ook nog eens een luxe versiering in jouw woonhuis.  

Materiaal
Kyra is ontwikkeld van schitterend Teakhout. Teakhout heeft van nature een warme, natuurlijke uitstraling en is daarnaast ook nog eens een duurzaam materiaal. Wanneer je het ultiem onderhoud voldoende je jarenlang van deze tafel. Niet alleen het materiaal zelf, maar ook het patroon van het tafelblad maakt deze tafel een ware must have. Het frame is gemaakt van zwart staal en geeft de tafel zijn krappe looks.

Unieke eigenschappen
Deze tafel is met de grootste zorg handgemaakt. Een handgemaakte tafel is altijd exceptioneel en vertoont daarom bovendien onregelmatigheden in vorm of kleurspeling. Dit is inherent aan een handgemaakt item en laat dan ook het unieke karakter van de tafel zien.

Onderhoudstips
Voor de finish van dit tafelblad is hanteer gebouwd van een meubelolie. Deze olie beschermt het tafelblad tegen beschadigingen. Deze bescherming blijft echter niet altijd extreem en zal op den duur echt afnemen. Behandel het tafelblad daarom mede zelf met een daarvoor geschikte lak of olie. Zo blijft het hout langdurig in topconditie. Door het hout optimaal te behandelen blijft mede de oorspronkelijk kenmerk intact. Onbehandeld hout verliest op de lange termijn zijn warme kleur.

Het is niet verstandig je tafel in de buurt of zelfs boven een verwarming of radiator neer te zetten. Door temperatuur schommelingen zet het hout uit en/of krimpt het in. Om het hout van het tafelblad in absolute staat te houden wil je deze werking zien te voorkomen.

Extra informatie
Merk

Type

Salontafel

Materiaal frame

Staal

Hoogte

40 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

6065/C840

Denk ook aan...