Salontafel Lodge – Vierkant – Bruin

399,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 2185/18 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Salontafel Lodge – Vierkant

Is het tijd om je binnenwerk weer vol te veranderen? Misschien is salontafel Lodge dan wel een leuk meubel om mee te beginnen. Perfect om je glazen en andere accessoires op kwijt te kunnen!

Materiaal 
Het tafelblad van deze stoere salontafel is vol gefabriceerd van gerecycled hout. Het hanteer van dit materiaal is duurzaam, maar zorgt bovenal voor een toffe robuuste virtuositeit.

Het raamwerk bestaat uit gepoedercoat metaal. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij het staal een bepaalde kleur poederverf krijgt opgespoten. Vervolgens komt het staal in een oven terecht waar het droogt en uithard tot een buitengewoon sterke verflaag.

Unieke kenmerken
Omdat dit item handgemaakt is, is elke tafel exceptioneel. Daarom kan het houten tafelblad ook onregelmatigheden in vorm en kleur vertonen, wat het traditionele kenmerk van de tafel laat zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad is bewerkt met een meubelolie. Deze olie biedt beperkte beveiliging. Daarom raden wij aan je meubel zelf mede te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft je tafelblad in uitstekende staat. Daarnaast behoudt het blad hierdoor langer zijn originele karakter, waar onbehandeld hout uiteindelijk zijn warme kleurschakering zal verliezen.

Plaats je tafel bij voorkeur niet onmiddelijk boven een verwarming of radiator. Hout zet uit bij hogere temperaturen en krimpt weer wanneer de temperatuur daalt. Deze zogenaamde ‘werking’ van het hout wil je zien te voorkomen.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Salontafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

46 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

2185/18