Salontafel Nina – Grijs

214,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 6074/G890 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Salontafel Nina

Een salontafel is niet alleen een keurige uitbreiding op het interieur, zo’n tafel is tevens nog eens super handzaam voor al de spulletjes die je dicht bij wilt hebben. Een mooi lampje, een kopje koffie of die tijdschriften, je houdt ze allemaal stijlvol dicht bij met Salontafel Nina. 

Materiaal
Het tafelblad van Salontafel Nina is vervaardigd uit comfort teakhout, wat op een speelse manier met strookjes is ingelegd. Teak is een houtsoort die van nature een warme gloed heeft en rustiek oogt. Daarnaast is dit uitrusting zeer bestendig. Wanneer je optimaal voor dit materiaal waakt, heb je nog jarenlang schik van deze tafel. Naast dat het materiaal mooi is, is ook het patroon waarin het is ingelegd je aandacht waard.

Dit leuke blad rust op een potig raamwerk gemaakt van zwart staal, wat de tafel honderd procent afmaakt en een elegant tintje meegeeft.

Unieke eigenschappen
Omdat dit item handgemaakt is, is elke tafel zeldzaam. Daarom kan het houten tafelblad bovendien onregelmatigheden in constructie en kleurschakering vertonen, wat het klassieke kenmerk van de tafel laat zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad is bewerkt met een meubelolie. Deze olie biedt beperkte bescherming. Daarom raden wij aan je meubel zelf mede te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft je tafelblad in uitmuntende staat. Daarnaast behoudt het blad om die reden langer zijn originele kenmerk, waar onbehandeld hout uiteindelijk zijn warme karakter zal verliezen.

Plaats je tafel bij voorkeur niet rechtstreeks boven een verwarming of radiator. Hout zet uit bij hogere temperaturen en krimpt weer wanneer de temperatuur daalt. Deze zogenaamde ‘werking’ van het hout wil je zien te voorkomen.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Salontafel

Materiaal frame

Staal

Hoogte

40 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

6074/G890

Denk ook aan...

-22%
359,00

5 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-29%
249,00

3 beoordelingen

Levertijd: 1 - 4 werkdagen