Salontafel Nina

109,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 6074/G890
Beschrijving

Salontafel Nina

Een salontafel is niet alleen een keurige toevoeging op het interieur, zo’n tafel is ook nog eens super makkelijk voor al de spulletjes die je dicht bij wilt hebben. Een mooi lampje, een kopje koffie of die tijdschriften, je houdt ze allemaal artistiek dicht bij met Salontafel Nina. 

Materiaal
Het tafelblad van Salontafel Nina is gefabriceerd uit comfort teakhout, wat op een levendige manier met strookjes is ingelegd. Teak is een houtsoort die van nature een warme gloed heeft en robuust oogt. Daarnaast is dit materiaal zeer goed. Wanneer je maximaal voor dit uitrusting zorgt, heb je nog jarenlang plezier van deze tafel. Naast dat het materiaal mooi is, is tevens het patroon waarin het is ingelegd je aandacht waard.

Dit toffe blad rust op een sterk frame ontworpen van zwart staal, wat de tafel volledig afmaakt en een elegant tintje meegeeft.

Unieke kenmerken
Omdat dit product handgemaakt is, is elke tafel exceptioneel. Daarom kan het houten tafelblad mede onregelmatigheden in bouw en tint vertonen, wat het authentieke kleur van de tafel laat zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad is bewerkt met een meubelolie. Deze olie biedt beperkte bescherming. Daarom raden wij aan je meubel zelf tevens te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft je tafelblad in uitmuntende staat. Daarnaast behoudt het blad hierdoor langer zijn originele kleurspeling, waar onbehandeld hout uiteindelijk zijn warme kleur zal verliezen.

Plaats je tafel bij voorkeur niet direct boven een verwarming of radiator. Hout zet uit bij hogere temperaturen en krimpt weer wanneer de temperatuur daalt. Deze zogenaamde ‘werking’ van het hout wil je zien te voorkomen.

Extra informatie
Merk

Type

Salontafel

Materiaal frame

Staal

Hoogte

40 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

6074/G890