Salontafel Ocala – 70 cm – Bruin

299,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: VI-BT16
Beschrijving

Informatie Salontafel Ocala – 70 cm

De Ocala is een coole salontafel met een industrieel uiterlijk en een toepasbaar vormgeving. Het gebruik van houten tafelblad en het metalen onderstel geeft de tafel een mix van landelijke en stoere aspecten. Zo zijn de tafels heel moeiteloos te combineren met diverse andere meubels.

Materiaal 
Het tafelblad is gemaakt uit mangohout. Mangohout is een houtsoort die voldoende wordt benuttigd binnen de meubelbranche. Hout van de mangoboom is immers niet alleen heel erg mooi en sterk, maar mede nog eens duurzaam, omdat het hout pas wordt ingezet, wanneer de bomen geen vruchten meer dragen. 

Unieke kenmerken
Iedere tafel is uniek, doordat deze tafels met de hand gefabriceerd zijn. Het kan dan bovendien zijn dat het tafelblad hier en daar onregelmatigheden in bouw of kenmerk vertonen. Dit getuigt van het unieke kenmerk van de tafel.

Onderhoudstips
Het tafelblad is gefinaliseerd met een meubelolie. Deze afwerking biedt bescherming, maar deze bescherming is beperkt. Het is verstandig ook zelf het blad te behandelen met een daarvoor geschikte lak of olie. Dit om je tafelblad langdurig in uitmuntende staat te houden. Bovendien behoudt het blad hierom ook beter en langer zijn originele kleurspeling, waar een houten tafelblad dat onbehandeld is uiteindelijk zijn warme kleur zal kwijtraken.

We raden het daarnaast af je tafel boven een verwarming of radiator te vertrekken. Je wilt namelijk voorkomen dat het hout gaat werken door afwisseling in de temperatuur.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Salontafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

35 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

VI-BT16