Salontafel Orlando – Bruin

199,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: VI-ST02
Beschrijving

Informatie Salontafel Orlando

De rechthoekige salontafel Orlando is door het industriële uiterlijk een echte must have in jouw binnenhuis. Het metalen onderstel in combinatie met het industriële houten tafelblad maakt dat Orlando zich volledig binnen zal ondervinden in een industrieel interieur.

Materiaal
Het blad van de Orlando is gefabriceerd van mangohout. Deze houtsoort is afkomstig van de mangoboom en straalt genoeg warmte uit. Mangohout heeft een lichte basiskleur met natuurlijk en industriële accenten.

Het frame is gebouwd van zwart gepoedercoat metaal. Dit maakt de tafel niet alleen behoorlijk, het produceert bovendien de industriële uitstraling. De bovenlaag bestaat uit horizontale mango platen waarbij de zijkanten zijn opgedikt om de tafel meer body te geven. Het lijkt alsof de tafel in balans wordt gehouden door beide poten.

Unieke eigenschappen
Omdat dit artikel handgemaakt is, is iedere tafel zeldzaam. Het houten blad kan daarom tevens onregelmatigheden vertonen in vorm en kleur, welke het unieke kleur van de tafel laten zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad van dit meubel is gefinaliseerd met meubelolie. De bescherming die deze olie biedt, is beperkt. Het wordt dan ook aangeraden om ook zelf je meubel te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft het blad van je tafel in topconditie. Daarnaast blijft het tafelblad hierdoor zijn originele kleur in stand houden, waar onbewerkt hout op den duur zijn warme kenmerk verliest.

Het is verstandig je tafel niet ogenblikkelijk boven een verwarming of radiator te plaatsen, om te voorkomen dat het hout gaat werken. Dit betekent dat het hout langzaam uitzet bij hogere temperaturen en weer inkrimpt zodra de temperatuur zakt.

Gemakkelijk te monteren
Het in elkaar zetten van deze tafel is een eitje! De tafel dient middels 4 schroeven vastgezet te worden. Je kunt dus binnen een paar minuten al genieten van jouw gloednieuwe salontafel.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Salontafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

40 cm

Diepte

70 cm

Materiaal tafelblad

EAN

VI-ST02

Denk ook aan...