Salontafel Pebble – 60 cm – Zwart

149,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719323326262 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Salontafel Pebble – 60 cm

De Pebble is een leuke salontafel met een modern en eigentijds design. Het gebruik van houten tafelblad en het metalen onderstel geeft de tafel een mix van landelijke en industriële aspecten. Zo zijn de tafels heel gemakkelijk te mixen met je andere meubels.

Materiaal 
Het tafelblad is gecreëerd uit mangohout. Mangohout is een houtsoort die meestal wordt ingezet binnen de meubelbranche. Hout van de mangoboom is immers niet alleen heel erg mooi en stevig, maar mede nog eens veilig. Het bedien van dit mangohout en een metaal onderstel zorgt er voor dat je een grondige tafel neerzet waar je nog jaren met genot gebruik van zult maken.

Unieke eigenschappen
Deze tafel is met de grootste zorg handgemaakt. Een handgemaakte tafel is altijd uniek en vertoont daarom bovendien onregelmatigheden in vorm of kleur. Dit is inherent aan een handgemaakt product en laat dan ook het unieke karakter van de tafel zien.

Onderhoudstips
Voor de finish van dit tafelblad is hanteer gecreëerd van een meubelolie. Deze olie beschermt het tafelblad tegen beschadigingen. Deze bescherming blijft echter niet altijd ultiem en zal op den duur echt afnemen. Behandel het tafelblad daarom mede zelf met een daarvoor geschikte lak of olie. Zo blijft het hout langdurig in topconditie. Door het hout optimaal te behandelen blijft tevens de oorspronkelijk kleurspeling intact. Onbehandeld hout verliest op de lange termijn zijn warme kleurnuance.

Het is niet verstandig je tafel in de buurt of zelfs boven een verwarming of radiator neer te zetten. Door temperatuur schommelingen zet het hout uit en/of krimpt het in. Om het hout van het tafelblad in optimale staat te houden wil je deze werking zien te voorkomen.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Salontafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

49 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

8719323326262