Salontafel Pebble – 80 cm – Zwart

199,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719323328822 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Salontafel Pebble – 80 cm

De Pebble is een gave salontafel met een modern en eigentijds ontwerp. Het gebruik van houten tafelblad en het metalen onderstel geeft de tafel een mix van landelijke en stoere aspecten. Zo zijn de tafels heel handig te combineren met je andere meubels.

Materiaal 
Het tafelblad is gemaakt uit mangohout. Mangohout is een houtsoort die genoeg wordt benuttigd in huis de meubelbranche. Hout van de mangoboom is namelijk niet alleen heel erg mooi en grondig, maar ook nog eens duurzaam. Het hanteer van dit mangohout en een metaal onderstel zorgt er voor dat je een behoorlijke tafel neerzet waar je nog jaren amusement van zult hebben.

Unieke eigenschappen
Deze tafel is met de grootste zorg handgemaakt. Een handgemaakte tafel is altijd uniek en vertoont daarom tevens onregelmatigheden in vorm of kenmerk. Dit is inherent aan een handgemaakt product en laat dan mede het unieke kenmerk van de tafel zien.

Onderhoudstips
Voor de finish van dit tafelblad is bedien gemaakt van een meubelolie. Deze olie beschermt het tafelblad tegen beschadigingen. Deze bescherming blijft echter niet altijd prettig en zal op den duur echt afnemen. Behandel het tafelblad daarom tevens zelf met een daarvoor geschikte lak of olie. Zo blijft het hout langdurig in topconditie. Door het hout maximaal te behandelen blijft ook de oorspronkelijk kleur intact. Onbehandeld hout verliest op de lange termijn zijn warme kleur.

Het is niet verstandig je tafel in de buurt of zelfs boven een verwarming of radiator neer te zetten. Door temperatuur schommelingen zet het hout uit en/of krimpt het in. Om het hout van het tafelblad in absolute staat te houden wil je deze werking zien te voorkomen.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Salontafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

49 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

8719323328822