Salontafel Roef

199,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 2013/O350
Beschrijving

Salontafel Roef

Roef is voor uiteenlopende doeleinden te gebruiken. Gebruik hem als hoektafel, bijzettafel of salontafel Roef misstaat nergens. Door het gebruik van hout en staal ressorteert hij in elke ruimte en bij elke ontwerp. Door de meerdere lagen die hij bevat is er geniet ruimte om je spullen te plekken.

Materiaal
Het blad is gemaakt van eikenhout, daardoor is het blad behoorlijk en hard. Deze warme houtsoort voegt ambiance toe aan iedere ruimte. Het behoort zich aan elke interieurstijl aan, ziet er landelijk en zeldzaam uit en is ook en goed. Dit maakt eikenhout uitermate populair voor tafelbladen.

Het eikenhouten blad rust op een frame geproduceerd uit staal dat daarna zwart afgewerkt is. Het hout gecombineerd met het zwart stalen raamwerk is een lust voor het oog.

Unieke kenmerken
Iedere tafel is uniek, aangezien deze tafels met de hand gefabriceerd zijn. Het kan dan tevens zijn dat het tafelblad hier en daar onregelmatigheden in constructie of karakter vertonen. Dit getuigt van het unieke kleur van de tafel.

Onderhoudstips
Het tafelblad is afgewerkt met een meubelolie. Deze finish biedt protectie, maar deze bescherming is beperkt. Het is verstandig tevens zelf het blad te behandelen met een daarvoor geschikte lak of olie. Dit om je tafelblad langdurig in uitmuntende staat te houden. Bovendien behoudt het blad hierdoor ook beter en langer zijn originele kleur, waar een houten tafelblad dat onbehandeld is uiteindelijk zijn warme kleur zal kwijtraken.

We raden het daarnaast af je tafel boven een verwarming of radiator te vertrekken. Je wilt namelijk voorkomen dat het hout gaat werken door afwisseling in de temperatuur.

Extra informatie
Merk

Type

Salontafel

Materiaal frame

Staal

Hoogte

38 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

2013/O350

Denk ook aan...

-49%
699,00

5 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-50%
34,99

8 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen