Salontafel Saran – Zwart – Bruin

219,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8718885279917
Beschrijving

Informatie Salontafel Saran – Zwart

De Saran is een coole salontafel met een modern en eigentijds model. Het bedien van houten tafelblad en het metalen onderstel geeft de tafel een mix van landelijke en stoere aspecten. Zo zijn de tafels heel domweg te samenstellen met je andere meubels.

Materiaal
Het tafelblad is ontwikkeld uit mangohout. Mangohout is een houtsoort die meestal wordt gebruikt thuis de meubelbranche. Hout van de mangoboom is immers niet alleen heel erg mooi en stevig, maar ook nog eens afgeschermd. Het gebruik van dit mangohout en een metaal onderstel zorgt er voor dat je een stevige tafel neerzet waar je nog jaren plezier van zult hebben.

Unieke kenmerken
Deze tafel is met de grootste zorg handgemaakt. Een handgemaakte tafel is altijd exceptioneel en vertoont daarom mede onregelmatigheden in bouw of kleurspeling. Dit is inherent aan een handgemaakt product en laat dan ook het unieke kleur van de tafel zien.

Onderhoudstips
Voor de afwerking van dit tafelblad is utiliseer gefabriceerd van een meubelolie. Deze olie beschermt het tafelblad tegen beschadigingen. Deze bescherming blijft echter niet altijd volslagen en zal op den duur echt afnemen. Behandel het tafelblad daarom bovendien zelf met een daarvoor geschikte lak of olie. Zo blijft het hout langdurig in topconditie. Door het hout maximaal te behandelen blijft tevens de oorspronkelijk karakter intact. Onbehandeld hout verliest op de lange termijn zijn warme kleur.

Het is niet verstandig je tafel in de buurt of zelfs boven een verwarming of radiator neer te zetten. Door temperatuur schommelingen zet het hout uit en/of krimpt het in. Om het hout van het tafelblad in optimale staat te houden wil je deze werking zien te voorkomen.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Salontafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

43 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

Afmeting

80 x 80 cm

EAN

8718885279917