Salontafel Saria – Zwart – Bruin

229,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8718885278750
Beschrijving

Informatie Salontafel Saria – Zwart

De Saria is een gave salontafel met een modern en eigentijds design. Het hanteer van houten tafelblad en het metalen onderstel geeft de tafel een mix van landelijke en industriële aspecten. Zo zijn de tafels heel simpel te combineren met je andere meubels.

Mangohout
Het tafelblad is geproduceerd uit mangohout. Binnen de meubelbranche wordt het hout van de mangoboom zeer geregeld gebruikt. Naast dat deze houtsoort een luxueuze warme uitstraling heeft, is dit hout ook nog eens afgeschermd.

Het mangohouten tafelblad wordt ondersteund door een grondig en bovenal behoorlijk metalen raamwerk.

Unieke kenmerken
Omdat dit item handgemaakt is, is elke tafel zeldzaam. Daarom kan het houten tafelblad ook onregelmatigheden in constructie en kleur vertonen, wat het authentieke karakter van de tafel laat zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad is bewerkt met een meubelolie. Deze olie biedt beperkte bescherming. Daarom raden wij aan je meubel zelf bovendien te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft je tafelblad in uitmuntende staat. Daarnaast behoudt het blad hierdoor langer zijn originele kleur, waar onbehandeld hout uiteindelijk zijn warme karakter zal verliezen.

Plaats je tafel bij voorkeur niet regelrecht boven een verwarming of radiator. Hout zet uit bij hogere temperaturen en krimpt weer wanneer de temperatuur daalt. Deze zogenaamde ‘werking’ van het hout wil je zien te voorkomen.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Salontafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

49 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

8718885278750