Salontafel Triplet – Set van 3 – Bruin

249,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719323325166
Beschrijving

Informatie Salontafel Triplet – Set van 3

Ben je op zoek naar een enig meubel om bij te schuiven waar jij even je kop thee of koffie op kunt plaatsen? Dan is deze salontafel set Triplet de uitstekende beslissing voor jou. Landelijk en industrieel worden gebundeld om dit sensationele meubel te creëren. Door de schuifruimte kun je de tafeltjes totaal naar eigen wens neer zetten. Super handig!

Materiaal 
De tafelbladen zijn uitgevoerd in mangohout, voorzien van de mooiste orginele kleurnuances en de fraaiste nerven. Om het hout langdurig mooi te houden is het verstandig altijd onderzetters te gebruiken onder glazen en (hete) kopjes.

Het rondvormige grof afgewerkte metalen frame in de kleurschakering zwart geeft de tafels een stoer, krachtig en industrieel karakter.

Unieke kenmerken
Iedere tafel is uniek, doordien deze tafels met de hand gemaakt zijn. Het kan dan mede zijn dat het tafelblad hier en daar onregelmatigheden in vorm of kleurspeling vertonen. Dit getuigt van het unieke kenmerk van de tafel.

Onderhoudstips
Het tafelblad is afgewerkt met een meubelolie. Deze afwerking biedt bescherming, maar deze protectie is beperkt. Het is verstandig tevens zelf het blad te behandelen met een daarvoor geschikte lak of olie. Dit om je tafelblad langdurig in perfecte staat te houden. Bovendien behoudt het blad hierdoor ook leuker en langer zijn originele karakter, waar een houten tafelblad dat onbehandeld is uiteindelijk zijn warme kleur zal kwijtraken.

We raden het daarnaast af je tafel boven een verwarming of radiator te ruimtes. Je wilt immers voorkomen dat het hout gaat werken door afwisseling in de temperatuur.

Afmetingen
Groot: 70 x 70 x 44 centimeter (LxBxH)
Middel: 50 x 50 x 37 cm (LxBxH)
Klein: 40 x 40 x 30 cm (LxBxH)

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Salontafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

30 cm, 37 cm, 44 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

8719323325166