Salontafel Vive – Bruin

149,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 6064/C840 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Salontafel Vive

Een salontafel is niet alleen een mooie uitbreiding op het interieur, zo’n tafel is ook nog eens super handzaam voor al de spulletjes die je dicht bij wilt hebben. Een mooi lampje, een kopje koffie of die tijdschriften, je houdt ze allemaal artistiek dicht bij met Salontafel Vive.

Materiaal
Vive is gefabriceerd van prachtige teakhout. Teak heeft een warme en natuurlijke uitstraling en is mede een duurzaam uitrusting. Als je dit equipage ultiem onderhoudt, zul je jarenlang plezier hebben van deze tafel. Niet alleen het materiaal, maar ook het patroon van het tafelblad maakt deze tafel echt een must have. Het raamwerk is gecreëerd van zwart staal en geeft de tafel een elegante uitstraling.

Unieke eigenschappen
Iedere tafel is bijzonder, omdat deze tafels met de hand ontworpen zijn. Het kan dan mede zijn dat het tafelblad hier en daar onregelmatigheden in constructie of kleur vertonen. Dit getuigt van het unieke tint van de tafel.

Onderhoudstips
Het tafelblad is afgewerkt met een meubelolie. Deze afwerking biedt beveiliging, maar deze bescherming is beperkt. Het is verstandig ook zelf het blad te behandelen met een daarvoor geschikte lak of olie. Dit om je tafelblad langdurig in bovenmatige staat te houden. Bovendien behoudt het blad hierdoor ook beter en langer zijn originele kleur, waar een houten tafelblad dat onbehandeld is uiteindelijk zijn warme kleur zal kwijtraken.

We raden het daarnaast af je tafel boven een verwarming of radiator te plekken. Je wilt immers voorkomen dat het hout gaat werken door afwisseling in de temperatuur.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Salontafel

Materiaal frame

Staal

Hoogte

40 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

6064/C840