Scindapsus ‘Epipremnum N’Joy’

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666826238 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Scindapsus ‘Epipremnum N’Joy’

De Scindapsus is een krachtige luchtzuiverende kamerplant, die de luchtkwaliteit thuis, maar ook op werkplekken verbetert. Op de bladeren van de Scindapsus zitten huidmondjes die giftige stoffen uit de lucht verwijderen. Daarnaast wordt de luchtvochtigheid verbeterd door het regulerende verdampproces van deze plant. Dat maakt de Epipremnum de ideale kamerplant voor schonere lucht thuis of op kantoor!

Standplaats
Zet de Epipremnum op een lichte plaats, maar wel uit onmiddelijk zonlicht. Als je de plant op een zeer lichte plek zet, zal het blad steeds lichter kleuren. Op wat donkerdere vertrekken wordt het blad bovendien wat donkerder en groener. Zorg er verder voor dat de plant niet op een koude en/of tochtige plek staat.

Water geven
Zorg ervoor dat je de potgrond altijd licht nat houdt, door de plant regelmatig korte beetjes water te geven. En hoewel de Epipremnum maximaal tegen droge lucht kan, houd je de plant het mooist door hem regelmatig te sproeien met een plantenspuit. Het blijft tenslotte een tropische plant, die aangepast is aan een hoge luchtvochtigheid.

Herkomst en achtergrondinformatie
De Latijnse naam van de plant is Epipremnun Aureum, en hij behoort tot de Araceae familie. De Scindapsus groeit van nature in Zuidoost-Azië, waar hij langs de bomen omhoog klimt. Kenmerkend bij deze kamerplant zijn de bonte bladeren.

Een veilige reis ogenblikkelijk vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de tuinier verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met voldoende zorgvuldigheid verpakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen landelijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra betrouwbaar voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bekwaam voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je veel voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus domweg te doseren. Inhoud 500 milliliter

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666826238

Denk ook aan...