Scindapsus | Epipremnum Pictus ‘Argyraeus’

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666826191 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Scindapsus | Epipremnum Pictus ‘Argyraeus’

De Scindapsus Pictus is de laatste jaren een steeds populairdere plant geworden. Door de groene bladeren en zilverachtige vlekken is de plant betrouwbaar toe te passen in iedereen binnenhuis. Daar komt bij dat het een zeer behoorlijke plant is die weinig verzorging nodig heeft.

Standplaats
Zet de Epipremnum op een lichte plaats, maar wel uit direct zonlicht. Als je de plant op een zeer lichte plek zet, zal het blad steeds lichter kleuren. Op wat donkerdere plekken wordt het blad tevens wat donkerder en groener.

Water geven
De Epipremnum is niet de moeilijkste qua verzorging. De sierlijke plant groeit vrij gemakkelijk, en kan wel tegen een stootje. Zolang je de potgrond licht nat houdt en de plant op een goede plek zet, zal de plant mooi door blijven groeien.

Herkomst & product informatie
De Latijnse naam van de plant is Epipremnun pinnatum, en hij hoort bij tot de Araceae familie. De Scindapsus groeit van nature in Zuidoost-Azië, waar hij langs de bomen omhoog klimt. Kenmerkend bij deze kamerplant zijn de bonte bladeren.

Een veilige reis regelrecht vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker vervoerd. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met vaak zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen landelijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra volslagen voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bruikbaar voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding comfortabel mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je voldoende voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus moeiteloos te doseren. Inhoud 500 ml

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666826191

Denk ook aan...

-24%
-30%
119,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 4 weken