Scindapsus | Epipremnum Pictus ‘Argyraeus’

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666826191 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Scindapsus | Epipremnum Pictus ‘Argyraeus’

De Scindapsus Pictus is de laatste jaren een steeds populairdere plant geworden. Door de groene bladeren en zilverachtige vlekken is de plant optimaal toe te passen in iedereen interieur. Daar komt bij dat het een zeer sterke plant is die weinig verzorging nodig heeft.

Standplaats
Zet de Epipremnum op een lichte plaats, maar wel uit ogenblikkelijk zonlicht. Als je de plant op een zeer lichte plek zet, zal het blad steeds lichter kleuren. Op wat donkerdere ruimtes wordt het blad mede wat donkerder en groener.

Water geven
De Epipremnum is niet de moeilijkste qua verzorging. De sierlijke plant groeit vrij domweg, en kan wel tegen een stootje. Zolang je de potgrond licht vochtig houdt en de plant op een betrouwbare plek zet, zal de plant mooi door blijven groeien.

Herkomst & artikel informatie
De Latijnse naam van de plant is Epipremnun pinnatum, en hij behoort tot de Araceae familie. De Scindapsus groeit van nature in Zuidoost-Azië, waar hij langs de bomen omhoog klimt. Kenmerkend bij deze kamerplant zijn de bonte bladeren.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden direct vanuit de tuinier verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met vaak zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op vakantie in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen robuust niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra optimaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bekwaam voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je voldoende voeding om riant een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus probleemloos te doseren. Inhoud 500 ml

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666826191

Denk ook aan...

-30%
119,00

8 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-19%
649,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-22%
349,00

3 beoordelingen

Levertijd: 1-2 weken

-22%