Scindapsus ‘Marble Queen’

19,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666826108
Beschrijving

Informatie Scindapsus ‘Marble Queen’

Doordat de Scindapsus bekend staat als geluksbrenger is het een super enig cadeau om het aan je vrienden en familie te geven. En vergeet dit keer beschermd jezelf niet deze plant cadeau te geven, als jij wel een financiële meevaller kan gebruiken! Volgens de symboliek zou de bezitter van de Scindapsus namelijk voldoende geluk en kapitaal kunnen verwachten. We geven hiervoor geen borgstelling, maar probeer het vooral eens uit.

Standplaats
Zet de Epipremnum op een lichte plaats, maar wel uit onmiddelijk zonlicht. Als je de plant op een zeer lichte plek zet, zal het blad steeds lichter kleuren. Op wat donkerdere vertrekken wordt het blad bovendien wat donkerder en groener. 

Water geven
Zorg ervoor dat je de potgrond altijd licht vochtig houdt, door de plant regelmatig kleine beetjes water te geven. En hoewel de Epipremnum maximaal tegen droge lucht kan, houd je de plant het mooist door hem regelmatig te sproeien met een plantenspuit. Het blijft tenslotte een tropische plant, die gewend is aan een hoge luchtvochtigheid.

Herkomst & artikel informatie
De Scindapsus Marble Queen is een luchtzuiverende kamerplant met bonte bladeren. De sierlijke plant groeit vrij moeiteloos, en kan wel tegen een stootje. De Latijnse naam van de plant is Epipremnun pinnatum, en hij past tot de Araceae familie. De Scindapsus groeit van nature in Zuidoost-Azië, waar hij langs de bomen omhoog klimt. Kenmerkend bij deze kamerplant zijn de bonte bladeren.

Een veilige vakantie direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden direct vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je binnen terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid verpakt en gaat hij op vakantie in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je aanvullende extreem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bruikbaar voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding comfortabel mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je voldoende voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus moeiteloos te doseren. Inhoud 500 ml.

 

Extra informatie
Merk

Type plant

Hangplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw , lichte plaats

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666826108