Set van 2 – Olijfbomen XL

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666817526 Categorieën: ,
Beschrijving

Informatie Set van 2 – Olijfbomen XL

Olijfbomen zie je niet frequent in Nederland, maar daar kan jij verandering in brengen! Zet deze winterharde olijfbomen in een kuip op je balkon of in de volledige grond in je tuin en creëer thuis een mediterrane sfeer. Deze mediterrane sfeermakers worden steeds populairder in Nederland. Van nature groeien ze uiteraard alleen op onze vakantiebestemmingen. Maar deze olijfbomen zijn winterhard tot -15 graden Celsius en overleven onze winters dus met gemak. Dus kunnen we binnen prettig blijven genieten van dat vakantiegevoel!

Standplaats
De olijfboom is een echte zonliefhebber. Zet hem dus altijd op een zonnige plek. Het is erg belangrijk de boom niet te nat te maken; zet je de Olea Europaea in een pot, zorg dan dat deze aan de onderkant voorzien is van veel gaten om het overtollige water af te kunnen voeren. 

Water geven
De olijfboom kan zowel in huis als buiten worden gemonteerd, maar zorg altijd voor een lichte en zonnige plek!

Snoeien
Het mooiste is om de plant jaarlijks te snoeien, zodat het zijn compacte constructie behoud. Dit kun je het meest gewaardeerde doen in het vroege voorjaar of in het najaar rond oktober. 

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de tuinier
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen landelijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je additionele optimaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is kostelijk voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding moeiteloos mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus comfortabel te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Tuinplanten

Soort plant

Potmaat

19 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Nee

Standplaats

Volle zon

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Snoeien

Begin van de lente

Bloeiperiode

Zomer

Winterhard

Ja, tot -5

EAN

8719666817526