Set van 2 – Salontafel Boxer – Bruin

219,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: VI-BT04 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Set van twee – Salontafel Boxer

De Boxer is een coole set bijzettafels met een modern en eigentijds design. Schuif de tafeltjes iets beneden elkaar of juist uit elkaar. Je kunt alle kanten op. Het bedien van houten tafelbladen en metalen onderstellen geeft de tafels een mix van landelijke en stoere aspecten. Zo zijn de tafels heel probleemloos te mixen met je andere meubels.

Materiaal 
De tafelbladen zijn gefabriceerd uit mangohout. Mangohout is een houtsoort die veel wordt ingezet in huis de meubelbranche. Hout van de mangoboom is namelijk niet alleen heel erg mooi en behoorlijk, maar tevens nog eens duurzaam. Het bedien van dit mangohout en een metaal onderstel zorgt er voor dat je sterke tafels neerzet waar je nog jaren lol van zult hebben.

Unieke eigenschappen
Deze tafel is met de grootste zorg handgemaakt. Een handgemaakte tafel is altijd exceptioneel en vertoont daarom mede onregelmatigheden in bouw of kleur. Dit is inherent aan een handgemaakt item en laat dan tevens het unieke kleur van de tafel zien.

Onderhoudstips
Voor de afwerking van dit tafelblad is gebruik gefabriceerd van een meubelolie. Deze olie beschermt het tafelblad tegen beschadigingen. Deze beveiliging blijft echter niet altijd ultiem en zal op den duur echt afnemen. Behandel het tafelblad daarom tevens zelf met een daarvoor geschikte lak of olie. Zo blijft het hout langdurig in topconditie. Door het hout volslagen te behandelen blijft ook de oorspronkelijk kleur intact. Onbehandeld hout verliest op de lange termijn zijn warme kenmerk.

Het is niet verstandig je tafel in de buurt of zelfs boven een verwarming of radiator neer te zetten. Door temperatuur schommelingen zet het hout uit en/of krimpt het in. Om het hout van het tafelblad in optimale staat te houden wil je deze werking zien te voorkomen.

Afmetingen
Grote tafel: 89 x 47 cm (Ø x H)
Kleine tafel: 57,vijf x 41,5 cm (Ø x H)
Bladdikte: twee cm

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Bijzettafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

45 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

VI-BT04