Set van 2 – Salontafel Bunch – Bruin

199,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719323322196
Beschrijving

Informatie Set van 2 – Salontafel Bunch

De Bunch is een leuke set salontafels met een modern en eigentijds ontwerp. Schuif de tafeltjes iets onder elkaar of betrouwbaar uit elkaar. Je kunt alle kanten op. Het gebruik van houten tafelbladen en metalen onderstellen geeft de tafels een mix van landelijke en industriële aspecten. Zo zijn de tafels heel probleemloos te combineren met je andere meubels.

Materiaal 
De tafelbladen zijn geproduceerd uit mangohout. Mangohout is een houtsoort die genoeg wordt ingezet binnen de meubelbranche. Hout van de mangoboom is namelijk niet alleen heel erg mooi en potig, maar mede nog eens duurzaam. Het gebruik van dit mangohout en een metaal onderstel zorgt er voor dat je stevige tafels neerzet waar je nog jaren plezier van zult hebben.

Omdat dit artikel handgemaakt is, is elke tafel exceptioneel. Daarom kan het houten tafelblad ook onregelmatigheden in vorm en karakter vertonen, wat het klassieke karakter van de tafel laat zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad is bewerkt met een meubelolie. Deze olie biedt beperkte beveiliging. Daarom raden wij aan je meubel zelf ook te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft je tafelblad in ideale staat. Daarnaast behoudt het blad hierdoor langer zijn originele kleur, waar onbehandeld hout uiteindelijk zijn warme kleurspeling zal verliezen.

Plaats je tafel bij voorkeur niet onmiddelijk boven een verwarming of radiator. Hout zet uit bij hogere temperaturen en krimpt weer wanneer de temperatuur daalt. Deze zogenaamde ‘werking’ van het hout wil je zien te voorkomen.

Afmetingen 
Grote tafel: 60 x 45 cm (Ø x H)
Kleine tafel: 45 x 40 cm (Ø x H)

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Salontafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

40 cm, 45 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

8719323322196

Denk ook aan...

-56%
-29%
99,99

0 beoordelingen

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

-50%
64,99

1 beoordelingen

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

-50%
19,99

7 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-22%
69,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen