Set van 2 – Salontafel Calla – Bruin

129,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: VI-PRI01 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Set van twee – Salontafel Calla

De Calla is een gave set salontafels met een modern en eigentijds design. Schuif de tafeltjes iets beneden elkaar of geschikt uit elkaar. Je kunt alle kanten op. Het gebruik van houten tafelbladen en metalen onderstellen geeft de tafels een mix van landelijke en stoere aspecten. Zo zijn de tafels heel moeiteloos te combineren met je andere meubels.

Materiaal 
De tafelbladen zijn gefabriceerd uit mangohout. Mangohout is een houtsoort die geregeld wordt utiliseert in huis de meubelbranche. Hout van de mangoboom is namelijk niet alleen heel erg mooi en grondig, maar tevens nog eens duurzaam. Het gebruik van dit mangohout en een metaal onderstel zorgt er voor dat je behoorlijke tafels neerzet waar je nog jaren genot van zult hebben.

Unieke eigenschappen
Omdat dit product handgemaakt is, is iedere tafel exceptioneel. Het houten blad kan daarom bovendien onregelmatigheden vertonen in bouw en kenmerk, welke het unieke kleurspeling van de tafel laten zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad van dit meubel is afgewerkt met meubelolie. De bescherming die deze olie biedt, is beperkt. Het wordt dan tevens aangeraden om tevens zelf je meubel te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft het blad van je tafel in topconditie. Daarnaast blijft het tafelblad hierdoor zijn originele kleur in stand houden, waar onbewerkt hout op den duur zijn warme kleurschakering verliest.

Het is verstandig je tafel niet ogenblikkelijk boven een verwarming of radiator te vertrekken, om te voorkomen dat het hout gaat werken. Dit betekent dat het hout langzaam uitzet bij hogere temperaturen en weer inkrimpt zodra de temperatuur zakt.

Afmetingen 
Grote tafel: 58 x 42 cm (Ø x H)
Kleine tafel: 43 x 33 cm (Ø x H)
Bladdikte: twee cm

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Salontafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

42 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

VI-PRI01