Set van 2 – Salontafel Mountain – Blank – Bruin

149,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 2312/16AN Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Set van 2 – Salontafel Mountain – Blank

Is het tijdsduur om je interieur weer afgeladen te veranderen? Misschien is salontafel set Mountain dan wel een leuk item om mee te beginnen. Perfect om je glazen en andere accessoires op kwijt te kunnen. Deze salontafelset bestaat uit 2 losse bijzettafels, waardoor hij divers inzetbaar is. 

Materiaal 
Het blad is uitgevoerd in massief mangohout. Het hout van de mangoboom wordt ingezet zodra de oude bomen geen vruchten meer dragen. Het hout is om die reden zeer veilig.

Het tafelblad rust om slanke poten ontwikkeld van metaal. De perfecte combinatie voor een industriële look.

Unieke kenmerken
Iedere tafel is uniek, doordat deze tafels met de hand gemaakt zijn. Het kan dan mede zijn dat het tafelblad hier en daar onregelmatigheden in vorm of kenmerk vertonen. Dit getuigt van het unieke kleur van de tafel.

Onderhoudstips
Het tafelblad is gefinaliseerd met een meubelolie. Deze finish biedt beveiliging, maar deze bescherming is beperkt. Het is verstandig mede zelf het blad te behandelen met een daarvoor geschikte lak of olie. Dit om je tafelblad langdurig in volmaakte staat te houden. Bovendien behoudt het blad om die reden ook leuker en langer zijn originele kenmerk, waar een houten tafelblad dat onbehandeld is uiteindelijk zijn warme kenmerk zal kwijtraken.

We raden het daarnaast af je tafel boven een verwarming of radiator te ruimtes. Je wilt namelijk voorkomen dat het hout gaat werken door afwisseling in de temperatuur.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Salontafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

45 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

2312/16AN

Denk ook aan...

-40%
359,00

3 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-18%
89,00

2 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen