Set van 3 – Bamboestruiken

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666817502
Beschrijving

Informatie Set van 3 – Bamboestruiken

De Fargesia Rufa is een niet woekerende bamboe soort die overal in de tuin geplant kan worden. Hij is zeer makkelijk te onderhouden. Deze sterke bamboe planten zijn winterhard tot -18 ° C. Het smalle blad heeft het hele jaar door een verfrissend groene kenmerk. Met hun verticale, rechtopstaande groei is het een ideale solitaire plant. Ook luxueus om een klassieke dicht bamboe haag mee te creëren, aangezien dit een prachtige tropische ambiance geeft. De Fargesia is een middelgroot ras, wat betekent dat het niet meer groeit dan 3 meter. De Fargesia Rufa is een hele fraaie verschijning van bamboe met heldergroene bladeren en geel-groene stelen.

Standplaats
Vaak wordt deze bamboe op een zomerse plaats geplant, maar hij verdraagt schaduw bovendien maximaal.

Water geven
Fargesia is een makkelijke plant die geen uitgesproken voorkeur heeft voor een bepaalde grondsoort, maar wel houdt van een vochtige ondergrond. De plant heeft standaard genoeg water nodig en in de zomer, op warme dagen heeft de plant behoorlijk wat water nodig.

Snoeien
De bamboe Fargesia is van nature al heel mooi compact van onder af. Wanneer je hem regelmatig knipt wordt hij nog dichter van structuur. Uit de bamboe komen scheuten van onderaf uit de stam. Deze lange nieuwe scheuten worden eenieder jaar langer, zo groeit de bamboe groter. Een bamboe snoeien is niet moeilijk, knip hem gewoon met een haagschaar op het juiste afmeting. Maak het jezelf probleemloos door lange halen te maken.

Een veilige reis onmiddelijk vanaf de kweker!
Al onze planten worden direct vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou in huis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met voldoende zorgvuldigheid verpakt. We willen landelijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend beschermd op vakantie.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je additionele maximaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bruikbaar voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus probleemloos te doseren. Inhoud 500 ml.

– Levering op afmeting; een betrouwbare vakantie in een rechtopstaande verzendverpakking
– Knettervers bij je op de stoep; verzending direct vanuit de kweker
– Afwijkende garantie en retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
– Levering op de waddeneilanden is helaas niet eventueel
– Let op! De hoogte van de plant is gemeten vanaf de onderkant kwekerspot
– De constructie en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Extra informatie
Merk

Type plant

Tuinplant

Soort plant

Potmaat

14 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Nee

Snoeien

Laat in het najaar

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

Ja

EAN

8719666817502