Set van 3 – Flamingoplant ‘Anthurium Peach’

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666819582 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Set van 3 – Flamingoplant ‘Anthurium Peach’

Wie houdt er niet van een kamerplant met bloemen die bijna het hele jaar bloeit! Hij geeft circa drie keer per jaar bloemen voor een periode van 3 maanden. Daarnaast is het een plant met weinig eisen en heeft een luchtzuiverende werking. Hij zorgt voor een gezondere milieu, een toename in concentratie en een betere luchtvochtigheid. Ook uitstekend dus voor in de slaapkamer!

Standplaats
​​​​​​De kamerplant is een plant die niet genoeg waarde hecht aan zijn standplaats. Je kan hem zowel in je woonkamer als in de badkamer ruimtes. Let op dat de anthurium op een standplaats met indirect licht staat, want door te weinig licht zal de plant minder binnenkort kersverse bloemen aanmaken.

Water geven
Geef water naar behoefte, het hangt af van het weer buiten en de kamer temperatuur die bij eenieder weer breed is. Zolang de potgrond vochtig aanvoelt, hoef je nog geen water te geven. Geef de kamerplant 1 tot 2 keer per week wat water.

Herkomst & informatie
Anthurium is afgeleid van het Griekse ‘Anthos’ en ‘Oura’. De letterlijke vertaling hiervan is ‘bloeistaart’. De naam is toepasselijk vanwege de bloeiwijze. Van oorsprong komt de kamerplant uit Colombia. Verder zorgt de plant voor een gezonde leefomgeving, een toename in concentratie en een betere luchtvochtigheid.

Een veilige reis onmiddelijk vanaf de teler
Al onze planten worden direct vanuit onze telers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met genoeg zorgvuldigheid verpakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend beschut op vakantie.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra ultiem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bekwaam voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding probleemloos mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je veel voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus simpel te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

12 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666819582