Set van 3 – Salontafel Teca – Bruin

249,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 2632/19G Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Set van 3 – Salontafel Teca

Een leuke salontafel is het keurige bijzetmeubel in jouw woonkamer. Het geeft je de ruimte om glazen, magazines en andere items op te ruimtes.

Materiaal
Deze salontafel set bestaande uit drie tafeltjes is ontworpen met ingelegd verweerd teakhout. Het hout is bewerkt met een grey-wash en dit geeft een zeer hippe uitstraling. 

Teakhout is een houtsoort afkomstig van de teakboom met een bovengemiddelde hoeveelheid olie, kalk en hars. Dit betekent dat teakhout van nature enigszins waterafstotend is en dat het hout niet zo spoedig uitdroogt.

De kleine strookjes hout worden op watervast multiplex hout verlijmd. Dit heeft als groot winst dat het hout niet meer kan werken.

Unieke kenmerken
Deze tafel is met de grootste zorg handgemaakt. Een handgemaakte tafel is altijd uniek en vertoont daarom ook onregelmatigheden in vorm of kleur. Dit is inherent aan een handgemaakt product en laat dan mede het unieke kenmerk van de tafel zien.

Onderhoudstips
Voor de afwerking van dit tafelblad is hanteer gecreëerd van een meubelolie. Deze olie beschermt het tafelblad tegen beschadigingen. Deze beveiliging blijft echter niet altijd extreem en zal op den duur echt afnemen. Behandel het tafelblad daarom ook zelf met een daarvoor geschikte lak of olie. Zo blijft het hout langdurig in topconditie. Door het hout maximaal te behandelen blijft ook de oorspronkelijk kenmerk intact. Onbehandeld hout verliest op de lange termijn zijn warme kleurschakering.

Het is niet verstandig je tafel in de buurt of zelfs boven een verwarming of radiator neer te zetten. Door temperatuur schommelingen zet het hout uit en/of krimpt het in. Om het hout van het tafelblad in maximale staat te houden wil je deze werking zien te voorkomen.

Afmetingen
Klein: 40 x 40 x 49 cm
Middel: 55 x 55 x 43 cm
Groot: 70 x 70 x 39 cm

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Salontafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

39 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

Afmeting

70 x 70 cm

EAN

2632/19G

Denk ook aan...

-42%
349,00

6 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-41%
-28%
129,00

1 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-39%
-36%
449,00

5 beoordelingen

Levertijd: 1 - 5 werkdagen