Set van 3 – Vrouwentong ‘Sansevieria Laurentii’

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666828478 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Set van 3 – Vrouwentong ‘Sansevieria Laurentii’

De Sansevieria past tot de betere luchtzuiverende planten. Door zijn luchtzuiverende kwaliteiten wordt het zuurstofgehalte thuis verhoogd. Door te leven in gezonde lucht worden we niet alleen een stuk fitter, maar tevens nog eens een stuk productiever. De Sansevieria is een echte luchtzuiveraar en produceert zuurstof. Naast dat hij top kenmerken heeft is deze plant uitmuntend voor iemand die regelmatig vergeet om voor z’n planten te waken. Alleen maar voordelen dus!

Standplaats
De Sansevieria stelt geen hoge eisen aan de lichtintensiteit. Je kan de succulent op een zonnige plek neerzetten of goed op een plek verder van het raam. 

Water geven
Sansevieria’s verbruiken zeer weinig water. De ”enige” wijze om een Vrouwentong dood te krijgen, is door de kamerplant te veel water te geven. Het is daarom mooier om bij twijfel geen water te geven. Het is van belang dat alle grond ultiem is opgedroogd, voordat de Sansevieria nog een keer water krijgt.

Herkomst & informatie
De Sansevieria groeit van oorsprong in Afrika. In Nederland staan deze kamerplanten beter bekend als Vrouwentongen en in België als Wijventongen. De Vrouwentong (Sansevieria) is lid van de Agavaceae familie en komt van oorsprong uit Afrika en Azië. Naast de naam ‘Vrouwentong’ is hij mede bekend beneden andere bijnamen bijvoorbeeld Bajonetplant, Slangenplant of zelfs Schoonmoederstong. Die naam dankt hij aan zijn scherpe punt aan het einde van het blad. Die vlijmscherpe punt staat voor de scherpe tong die vrouwen soms toebedeeld wordt. De Sanseveria is er in verscheidene soorten en dimensies en heeft door haar hedendaagse vormen een vol eigen ontwerp ontwikkeld.

Sierpotten
Je hebt de keuze uit drie meerdere kleuren sierpotten. De bijkomend sierpotten zijn gemaakt van keramiek. Keramiek is onderhoudsarm en blijft lang mooi. De basic kleuren zorgen ervoor dat ze makkelijk te mixen zijn bij werkelijk iedere woonstijl!

Een veilige reis ogenblikkelijk vanaf de kweker
Alle onze planten worden direct vanuit de kweker afgezonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met vaak zorgvuldigheid verpakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen landelijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je aanvullende optimaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bekwaam voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding probleemloos mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om royaal een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus moeiteloos te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

12 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw / zon

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666828478