Set van 3 – Vrouwentong ‘Sansevieria Laurentii’

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666828478 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Set van 3 – Vrouwentong ‘Sansevieria Laurentii’

De Sansevieria past tot de betere luchtzuiverende planten. Door zijn luchtzuiverende kwaliteiten wordt het zuurstofgehalte in woonruimte verhoogd. Door te leven in gezonde lucht worden we niet alleen een stuk fitter, maar mede nog eens een stuk productiever. De Sansevieria is een echte luchtzuiveraar en produceert zuurstof. Naast dat hij top kenmerken heeft is deze plant foutloos voor iemand die regelmatig vergeet om voor z’n planten te waken. Alleen maar voordelen dus!

Standplaats
De Sansevieria stelt geen hoge eisen aan de lichtintensiteit. Je kan de succulent op een zonnige plek neerzetten of betrouwbaar op een plek verder van het raam. 

Water geven
Sansevieria’s verbruiken zeer weinig water. De ”enige” manier om een Vrouwentong dood te krijgen, is door de kamerplant te veel water te geven. Het is daarom leuker om bij twijfel geen water te geven. Het is van belang dat alle aarde maximaal is opgedroogd, voordat de Sansevieria opnieuw water krijgt.

Herkomst & info
De Sansevieria groeit van oorsprong in Afrika. In Nederland staan deze kamerplanten beter bekend als Vrouwentongen en in België als Wijventongen. De Vrouwentong (Sansevieria) is lid van de Agavaceae familie en komt van oorsprong uit Afrika en Azië. Naast de naam ‘Vrouwentong’ is hij mede bekend beneden andere bijnamen onder andere Bajonetplant, Slangenplant of zelfs Schoonmoederstong. Die naam dankt hij aan zijn scherpe punt aan het einde van het blad. Die vlijmscherpe punt staat voor de scherpe tong die vrouwen eventueel toebedeeld wordt. De Sanseveria is er in vele soorten en formaten en heeft door haar eigentijdse contouren een afgeladen eigen design gemaakt.

Sierpotten
Je hebt de beslissing uit drie meerdere kleuren sierpotten. De passende sierpotten zijn gemaakt van keramiek. Keramiek is onderhoudsarm en blijft lang mooi. De basic kleuren waken ervoor dat ze functioneel te construeren zijn bij reëel iedere woonstijl!

Een veilige vakantie onmiddelijk vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker vervoerd. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je binnen terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met genoeg zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op vakantie in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen robuust niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra optimaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is goed voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding domweg mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je geniet voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus gemakkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

12 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw / zon

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666828478

Denk ook aan...

-18%
89,00

8 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-32%
214,00

5 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-54%
16,95

1 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 weken

-56%
799,00

3 beoordelingen

Levertijd: 1-2 weken

-11%
159,00

4 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-53%
17,95

0 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 weken

-33%
39,99

0 beoordelingen

Levertijd: Voor 23:45 besteld = morgen in huis!