Set van 4 – Salontafel Float – Bruin

199,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 2270/20
Beschrijving

Informatie Set van 4 – Salontafel Float

Is het tijdruimte om je interieur weer vol te veranderen? Misschien is salontafel set Float dan wel een leuk item om mee te beginnen. Perfect om je glazen en andere accessoires op kwijt te kunnen!

De salontafel set bestaat uit 4 tafeltjes, die op allerlei manieren met elkaar te mixen zijn. 

Materiaal
Deze trendy salontafel set Float is gefabriceerd van oud hout. Het frame bestaat uit opgeschuurd staal. Deze combinatie maakt deze salontafel set robuust met een modieuze touch. 

Unieke kenmerken
Iedere tafel is uniek, doordien deze tafels met de hand gebouwd zijn. Het kan dan tevens zijn dat het tafelblad hier en daar onregelmatigheden in conditie of kleur vertonen. Dit getuigt van het unieke karakter van de tafel.

Onderhoudstips
Het tafelblad is afgewerkt met een meubelolie. Deze afwerking biedt bescherming, maar deze bescherming is beperkt. Het is verstandig ook zelf het blad te behandelen met een daarvoor geschikte lak of olie. Dit om je tafelblad langdurig in uitmuntende staat te houden. Bovendien behoudt het blad om die reden ook beter en langer zijn originele tint, waar een houten tafelblad dat onbehandeld is uiteindelijk zijn warme tint zal kwijtraken.

We raden het daarnaast af je tafel boven een verwarming of radiator te plaatsen. Je wilt immers voorkomen dat het hout gaat werken door afwisseling in de temperatuur.

Afmetingen
Tafel I: 31 x 31 x 28 cm
Tafel II: 37 x 37 x 34 cm
Tafel III: 43 x 43 x 40 cm
Tafel IV: 50 x 50 x 45 centimeter

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Salontafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

45 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

2270/20