Silver Splittoppermatras Nasa 6 cm – 140 x 200

249,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: f6867cef79dc
Beschrijving

Een splittopmatras geeft je luxe en je zal niet meer die vervelende kuil tussen je matrassen hebben!  
Met een topmatras kan je de hinderlijke naad tussen 2 1-persoonsmatrassen wegwerken, waardoor het een algeheel wordt. In de bovenkant van het splittopper matras zit een split van 80 centimeter. De split in dit matras ervoor dat jouw elektrische boxspring op allerlei manieren kan worden ingezet. Wil jij aangenaam dutten en je slaapgenoot nog een boek lezen? Geen enkel probleem!
Een topper zorgt voor aanvullende comfort en verlengt de levensduur van je matras.

Deze topper heeft een afneembare tijk! Deze is moeiteloos af- en op te krijgen door middel van een ritssluiting.

Matras
De Silver topper Nasa Traagschuim is een topper van 6 cm.
De kern van 4 cm bestaat compleet uit hoge kwaliteit Nasa Traagschuim (visco).

Een traagschuim bodytop waakt voor een drukverlagende ondersteuning, doordien het traagschuim thermo-elastisch is. Dit houdt in dat het materiaal reageert op lichaamstemperatuur en door lichaamswarmte zachter wordt. Op de ruimtes waar de druk en lichaamswarmte het hoogst zijn, bijvoorbeeld bij de mooie lichaamsdelen als schouders en bekken, wordt het traagschuim het zachtst.

Hierdoor zinken deze plekken volslagen weg in het schuim. De plekken waar sprake is van minder druk, zoals bij de onderrug, blijven koeler en daar is het traagschuim tevens harder. Op deze wijze wordt het lijf over een groot oppervlak ondersteunt, wat de druk op het lijf doet verlagen.

Deze eigenschappen geven je extra luxe en houden je heerlijk koel
Deze topper is daarom aanvullende bekwaam voor publiek die houden van een zacht bed waar je letterlijk in weg kan zinken.

Tijk
Daarnaast geniet deze topper over een tijk die vervaardigd is van Tencel vezel. 
Deze tijk is behandeld met een speciale Aloë Vera-touchlaag. Hierdoor draagt het niet alleen bij aan een goede nachtrust, maar mede aan je huid. Aloë vera kalmeert, hydrateert en wakkert de huid nog een keer aan. Je wordt dus niet alleen optimaal uitgerust wakker, maar je voelt je gedurende de dag tevens veel beter doordat je huid een echte behandeling krijgt. En dat terwijl je slaapt!

Dit matras is Oeko-tex gecertificeerd. Dat betekent dat het item milieuvriendelijk en mensvriendelijk geproduceerd is. De mensen die het product hebben gemaakt worden dan dus ook niet blootgesteld aan schadelijke stoffen en werken onder goede arbeidsomstandigheden.

Voorwaarden
Let op: het topmatras kan niet geretourneerd worden

Extra informatie
Merk

Hoogte

6 cm

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Tencel

Diepte split

80 cm

Materiaal kern

Traagschuim

Hardheid

Zacht

Belasting

tot 130 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40°C