Silver Splittoppermatras Nasa 6 cm – 180 x 200

309,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: bd76e255643e
Beschrijving

Silver Splittoppermatras Nasa 6 cm

Een splittopmatras geeft je comfort en je zal niet meer die vervelende kuil tussen je matrassen hebben!  
Met een topmatras kan je de hinderlijke naad tussen 2 1-persoonsmatrassen wegwerken, waardoor het een geheel wordt. In de bovenzijde van het splittopper matras zit een split van 80 cm. De split in dit matras ervoor dat jouw elektrische boxspring op verschillende manieren kan worden ingezet. Wil jij uniek slapen en je slaapgenoot nog een boek lezen? Geen enkel probleem!
Een topper waakt voor aanvullende comfort en verlengt de levensduur van je matras.

Deze topper heeft een afneembare tijk! Deze is handzaam af- en op te krijgen door middel van een ritssluiting.

Matras
De Silver topper Nasa Traagschuim is een topper van 6 cm.
De kern van vier centimeter bestaat afgeladen uit hoge klasse Nasa Traagschuim (visco).

Een traagschuim bodytop zorgt voor een drukverlagende support, doordien het traagschuim thermo-elastisch is. Dit houdt in dat het materiaal reageert op lichaamstemperatuur en door lichaamswarmte zachter wordt. Op de plaatsen waar de druk en lichaamswarmte het hoogst zijn, bijv. bij de mooie lichaamsdelen als schouders en bekken, wordt het traagschuim het zachtst.

Hierdoor zinken deze plaatsen extreem weg in het schuim. De vertrekken waar sprake is van minder druk, bijvoorbeeld bij de onderrug, blijven koeler en daar is het traagschuim mede harder. Op deze methode wordt het lichaam over een groot oppervlak ondersteunt, wat de druk op het lijf doet verlagen.

Deze kenmerken geven je extra luxe en houden je heerlijk koel
Deze topper is daarom aanvullende bruikbaar voor volk die houden van een zacht bed waar je letterlijk in weg kan zinken.

Tijk
Daarnaast bezit deze topper over een tijk die gecreëerd is van Tencel vezel. 
Deze tijk is behandeld met een speciale Aloë Vera-touchlaag. Hierdoor draagt het niet alleen bij aan een goede nachtrust, maar bovendien aan je huid. Aloë vera kalmeert, hydrateert en wakkert de huid nogmaals aan. Je wordt dus niet alleen fijn uitgerust wakker, maar je voelt je gedurende de dag ook veel beter doordat je huid een echte behandeling krijgt. En dat terwijl je slaapt!

Dit matras is Oeko-tex gecertificeerd. Dat betekent dat het item milieuvriendelijk en mensvriendelijk gefabriceerd is. De volk die het item hebben gemaakt worden dan dus ook niet blootgesteld aan schadelijke stoffen en werken beneden goede arbeidsomstandigheden.

Voorwaarden
Let op: het topmatras kan niet geretourneerd worden

Extra informatie
Merk

Hoogte

6 cm

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Tencel

Diepte split

80 cm

Materiaal kern

Traagschuim

Hardheid

Zacht

Belasting

tot 130 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40°C