Tafel Suri – Black

579,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8718548060111
Beschrijving

Informatie Tafel Suri – Black

Eettafel Suri is artistiek, stoer en moeiteloos te combineren in iedereen interieur! Ontbijten, lunchen of dineren; aan eetkamertafel Suri beschikt je op ieder moment van de dag van een rustmomentje aan tafel.

Materiaal
Hij is voorzien van een rechthoekig tafelblad met een dikte van drie cm, welke is uitgevoerd in gerecycled teakhout. Dit hout heeft een matzwarte kleur als afwerking gekregen en is voorzien van een transparante nitrolak.

Onder het blad bevindt zich een stevig stalen onderstel met een antieke zwarte melamine coating als finish. Plaats eettafel Suri in de eethoek beschikt van gemoedelijke etentjes met familie en vrienden.

Unieke kenmerken
Iedere tafel is bijzonder, doordat deze tafels met de hand ontworpen zijn. Het kan dan ook zijn dat het tafelblad hier en daar onregelmatigheden in bouw of kleur vertonen. Dit getuigt van het unieke kenmerk van de tafel.

Onderhoudstips
Het tafelblad is gefinaliseerd met een meubelolie. Deze afwerking biedt bescherming, maar deze bescherming is beperkt. Het is verstandig tevens zelf het blad te behandelen met een daarvoor geschikte lak of olie. Dit om je tafelblad langdurig in ideale staat te houden. Bovendien behoudt het blad hierdoor ook beter en langer zijn originele kenmerk, waar een houten tafelblad dat onbehandeld is uiteindelijk zijn warme kleur zal kwijtraken.

We raden het daarnaast af je tafel boven een verwarming of radiator te ruimtes. Je wilt namelijk voorkomen dat het hout gaat werken door afwisseling in de temperatuur.

Extra informatie
Merk

Type

Eetkamertafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

76 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

Afmeting

160 x 78

EAN

8718548060111