Tafel Suri – Black

469,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8718548060098
Beschrijving

Informatie Tafel Suri – Black

Eettafel Suri is artistiek, stoer en moeiteloos te combineren in eenieder interieur! Ontbijten, lunchen of dineren; aan eetkamertafel Suri veel je op ieder moment van de dag van een rustmomentje aan tafel.

Materiaal
Hij is voorzien van een rechthoekig tafelblad met een dikte van drie cm, welke is uitgevoerd in gerecycled teakhout. Dit hout heeft een matzwarte kenmerk als finish gekregen en is voorzien van een transparante nitrolak.

Onder het blad bevindt zich een stevig stalen onderstel met een antieke zwarte melamine coating als finish. Plaats eettafel Suri in de eethoek geniet van gemoedelijke etentjes met familie en vrienden.

Unieke eigenschappen
Iedere tafel is uniek, omdat deze tafels met de hand gefabriceerd zijn. Het kan dan ook zijn dat het tafelblad hier en daar onregelmatigheden in constructie of kleur vertonen. Dit getuigt van het unieke kenmerk van de tafel.

Onderhoudstips
Het tafelblad is afgewerkt met een meubelolie. Deze afwerking biedt beveiliging, maar deze beveiliging is beperkt. Het is verstandig tevens zelf het blad te behandelen met een daarvoor geschikte lak of olie. Dit om je tafelblad langdurig in volmaakte staat te houden. Bovendien behoudt het blad hierdoor tevens beter en langer zijn originele kenmerk, waar een houten tafelblad dat onbehandeld is uiteindelijk zijn warme kenmerk zal kwijtraken.

We raden het daarnaast af je tafel boven een verwarming of radiator te ruimtes. Je wilt namelijk voorkomen dat het hout gaat werken door afwisseling in de temperatuur.

Extra informatie
Merk

Type

Eetkamertafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

76 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

Afmeting

160 x 78

EAN

8718548060098