Topper Hoeslaken Percale Katoen – Creme – 140 x 200

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909014194 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Topper Hoeslaken Percale Katoen – Creme

Wat dit topper hoeslaken zo exceptioneel maakt is dat als je op dit hoeslaken slaapt, je gezonder zal slapen! Dit topdekhoeslaken is namelijk gefabriceerd met uitsluiting van gebruik van schadelijke chemicaliën. Hierdoor vind er geen irritatie plaats op de huid of in de luchtwegen. Het topper hoeslaken heeft daarom tevens het OEKO-Tex Certificaat!

Materiaal
Dit luxueuze topper hoeslaken is ontwikkeld van 100% percale katoen. Dat betekend dat dit topdek hoeslaken gefabriceerd is van katoen en dat deze een percale weving heeft! Een percale weving maakt dit hoeslaken sterk. De stof ventileert door deze eigenschap vlot, neemt nattigheid optimaal op en waakt dat dit gauw afgevoerd wordt, hierdoor heeft het topper hoeslaken een verkoelende werking! Katoen is sterk, soepel en bovendien nog eens huidvriendelijk.

Overige informatie:
Het topper hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een keurige vormgeving. Ook blijft het hoeslaken hierom uitmuntend op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij ongestoord verder dromen en genieten van je nachtrust.

Dit topper hoeslaken is speciaal bekwaam voor topmatrassen tot 14 cm hoog.

Wasvoorschrift:
Wasbaar tot 60 °C.
Strijken op lage stand.
Drogen in een droogtrommel op een licht programma.
Niet met bleekmiddel behandelen.

Presence:
Presence is daadwerkelijk een glansrijk merk. Het merk creëert hoge niveau voor een eerlijke prijs. Zo kan eenieder, met een forse of bondige portemonnee, exceptioneel genieten van een gerechtvaardigde nachtrust. Daarnaast is Presence excl. bij Home99.nl te vinden! 

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Wasvoorschrift

tot 60 °C

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Kwaliteit

210 TC

Hoekhoogte

18 cm

Matrashoogte

tot 14 cm

Elastiek rand rondom

Ja

Strijkvrij

Nee

EAN

8719909014194