Topper Hoeslaken Percale Katoen – Zilver – Grijs – 200 x 210

59,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909014354 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Topper Hoeslaken Percale Katoen – Zilver

Wat dit topper hoeslaken zo zeldzaam maakt is dat als je op dit hoeslaken slaapt, je gezonder zal slapen! Dit topdekhoeslaken is immers ontwikkeld met uitsluiting van gebruik van schadelijke chemicaliën. Hierdoor vind er geen irritatie plaats op de huid of in de luchtwegen. Het topper hoeslaken heeft daarom ook het OEKO-Tex Certificaat!

Materiaal
Dit comfort topper hoeslaken is gemaakt van 100% percale katoen. Dat betekend dat dit topdek hoeslaken ontwikkeld is van katoen en dat deze een percale weving heeft! Een percale weving maakt dit hoeslaken sterk. De stof ventileert door deze eigenschap spoedig, neemt vocht lekker op en zorgt dat dit vlug afgevoerd wordt, hierdoor heeft het topper hoeslaken een verkoelende werking! Katoen is behoorlijk, soepel en tevens nog eens huidvriendelijk.

Overige informatie:
Het topper hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een rijkelijke vormgeving. Ook blijft het hoeslaken hierdoor perfect op zijn plek, nacht na avond. Zo kan jij ongehinderd verder doezelen en genieten van je nachtrust.

Dit topper hoeslaken is speciaal juist voor topmatrassen tot veertien cm hoog.

Wasvoorschrift:
Wasbaar tot 60 °C.
Strijken op lage stand.
Drogen in een droogtrommel op een licht programma.
Niet met bleekmiddel behandelen.

Presence:
Presence is inderdaad een prachtig merk. Het merk creëert hoge kwaliteit voor een eerlijke koopprijs. Zo kan iedereen, met een forse of kleine portemonnee, zeldzaam genieten van een gerechtvaardigde nachtrust. Daarnaast is Presence excl. bij Home99.nl te vinden! 

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Wasvoorschrift

tot 60 °C

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Kwaliteit

210 TC

Hoekhoogte

18 cm

Matrashoogte

tot 14 cm

Elastiek rand rondom

Ja

Strijkvrij

Nee

EAN

8719909014354