TWEEDE KANS: Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Leem

19,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439310302
Beschrijving

Informatie TWEEDE KANS: Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Leem

Je hebt hier te maken met een Tweede kans artikel. Wij proberen op deze manier ons steentje bij te dragen aan verduurzaming en een circulaire economie. Door producten die beschadigingen hebben overnieuw aan te bieden met een hoge korting, geven we de artikelen een kans om alsnog iemand blij te maken. Zo voorkomen we onnodig veel afval, en wordt er niets zomaar weggegooid.

Horizontale godrijnen zorgen voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale godrijnen zijn gemaakt van hout en geven je interieur een eigentijdse, aangename look. De jaloezieën zijn 50 mm breed waardoor ze nauwkeurig het effect krijgen wat je van deze godrijnen mag verwachten, rustiek en warm. 

Met deze godrijnen kan je perfect spelen met je afzondering. Overdag bepaal je nauwkeurig hoeveel licht er je woonhuis in schijnt. ‘s Avonds kun je heerlijk genieten van een kop thee en een optimaal boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woning. Je geeft je huis in een handomdraai een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordat de jaloezieën in meerdere kleuren/materialen voorradig zijn! Door het trendy stijl van de jaloezie heb je hier meerdere jaren lang plezier van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het artikel wordt vol geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is de horizontale jaloezie moeiteloos in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het artikel wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezieën

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439310302