TWEEDE KANS: Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Taupe

9,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439310395
Beschrijving

Informatie TWEEDE KANS: Horizontale Jaloezie Hout – 50 millimeter – Taupe

Je hebt hier te maken met een Tweede kans product. Wij uittesten op deze methode ons steentje bij te dragen aan verduurzaming en een circulaire economie. Door producten die beschadigingen hebben opnieuw aan te bieden met een hoge korting, geven we de producten een kans om alsnog iemand blij te maken. Zo voorkomen we onnodig veel afval, en wordt er niets zomaar weggegooid.

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag in huis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gefabriceerd van hout en geven je interieur een moderne, huiselijke look. De jaloezieën zijn 50 mm divers waardoor ze accuraat het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, landelijk en zwoel. 

Met deze jaloezieën kan je uitmuntend spelen met je privacy. Overdag bepaal je exact hoeveel licht er je woning in schijnt. ‘s Avonds kun je gemoedelijk genieten van een kop thee en een geschikt boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woning. Je geeft je woning in een handomdraai een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral enig doordat de jaloezieën in uiteenlopende kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het hedendaagse design van de godrijn heb je hier meerdere jaren lang plezier van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn simpelweg te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het product wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is de horizontale godrijn aangenaam in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezieën

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439310395

Denk ook aan...

59,99

0 beoordelingen

Levertijd: Voor 23:45 besteld = morgen in huis!

-35%
-33%
-60%
19,99

0 beoordelingen

Levertijd: Voor 23:45 besteld = morgen in huis!