Verduisterende & Isolerende Gordijnen – 150 x 250 cm

19,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720195387053 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Verduisterende & Isolerende Gordijnen – 150 x 250 cm

Dit verduisterende gordijn verbetert voor je het weet je privacy en slaapomgeving! Creëer bijv. nog meer stemming in je woonkamer of zorg er voor dat jouw slaapkamer ’s nachts écht heerlijk donker is. 

Kant-en-klaar bezorgd
Het gordijn wordt afgeladen klaar voor utiliseer geleverd. Zo kun je het gordijn direct ophangen aan een rail of een roede.

Als je het gordijn zielsgraag wil ophangen aan een rail, dan wordt je gordijn voorzien van tien universele gordijnhaken. Het gordijn kan dus op vrijwel iedere rail opgehangen worden.

Kies je voor de ringen, dan moet je er rekening mee houden dat de acht ringen een doorsnede hebben van ±4 cm binnenafmeting en ±6 cm buitenafmeting.

Vervaardigd uit hoge kwaliteit materialen
Het gordijn is gefabriceerd van 3-laags geweven 100% polyester en is hierdoor ultiem verduisterend, geluidswerend én isolerend. Hiermee houd je in de winter de warmte in huis en de kou buiten, en ’s zomers andersom! Je hebt bij deze gordijnen de beslissing uit 150 cm of 300 cm. Let wel op; eenmaal opgehangen variëren de omvang door het plooien van het gordijn. Door de hoge kwaliteit zijn de gordijnen kreukherstellend, kleurvast en wasbaar op 40°C.

Isolerend en geluidswerend
Deze verduisterende gordijnen zijn perfect voor bij warme dagen. Dankzij de isolerende werking bijft je kamer voldoende koeler in de zomer. Daarnaast heb je dankzij de geluidswerende klasse mede minder last van geluid dat van straat komt. Zo krijg jij de nachtrust die je verdient!

Naast je slaapkamer zijn deze gordijnen natuurlijk mede perfect voor alle andere ruimtes in huis!

Let op: er zit 1 gordijn in de verpakking.

Extra informatie
Merk

Materiaal

Soort verduistering

Bevestiging

Haken, Ringen

Soort gordijn

Verduisterend en Isolerend

EAN

8720195387053