Verkoelend Katoenen Topper Hoeslaken – Creme – 160 x 200

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8718309337483 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Verkoelend Katoenen Topper Hoeslaken – Creme

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gemaakt van zeer van hoge kwaliteit 100% katoen. Katoen heeft unieke eigenschappen betreffende sterkte, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een ontzettend betrouwbaar materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen volslagen en is het vochtregulerend.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een kort beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets ruimer gemaakt en na een keer wassen zullen ze uitmuntend om je topmatras horen bij.

Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een ideale model. Ook blijft het hoeslaken hierdoor ideaal op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij ongehinderd verder slapen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal betrouwbaar voor een topmatrassen tot 7 cm hoog. 

De duurzame en behoorlijke stof is probleemloos in onderhoud en gaat lang mee, zodat je additionele lang kunt genieten van dit topper hoeslaken! 

Dreamhouse Bedding
Dreamhouse Bedding is de specialist in luxe, het is een handelsnaam waarmee je selecteert voor pure warmte en ontspanning. Je kunt er gemoedelijk beneden in slaap vallen, terwijl de slaapkamer er eveneens zeldzaam smaakvol uitziet op het moment dat je er geen bedien van maakt. Dreamhouse Bedding heeft als handelsnaam een mooie naam neer weten te zetten en zorgt er met de mooie ontwerpen en de materialen van betrouwbare kwaliteit voor dat het in de slaapkamer een betrouwbare optie vormt.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

EAN

8718309337483