Vingerboom Schefflera ‘Gold Capella’ – Groen

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666805196 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Vingerboom Schefflera ‘Gold Capella’

De Schefflera Arboricola Gold Capella boom is niet alleen op kantoor, maar mede voor in huis zeer populair, doordien de plant zo weinig verzorging nodig heeft. Deze Schefflera Arboricola Gold Capella wordt ook wel Parapluplant of Vingerboom genoemd. Kenmerkend is de geelgroene kleur en de handvormige bladeren, vandaar zijn bijnaam Vingerboom. De plant ziet er uit als een boom, met duidelijk zichtbare stammen en een kruin. Deze Gold Capella variant heeft een stoere gevlochten stam met sierlijke groen-gele blaadjes.

Herkomst
De Schefflera behoort tot de plantenfamilie Araliaceae en komt voor in veel ruimtes verspreid over de leefomgeving. Veel soorten die we kennen als kamerplanten komen uit de regio rondom Australië en Nieuw-Zeeland. In de natuur komt de plant voor in uiteenlopende contouren en types, er zijn Schefflera’s in de bouw van lianen, bomen en struiken.

Verzorging
De Schefflera is geen veeleisende plant en heeft weinig verzorging nodig. Zet hem op een heerlijke, warme plek, maar niet naast de verwarming. Hij staat met alle plezier op een lichte standplaats, maar behalve al te genoeg ogenblikkelijk zonlicht.  Schefflera’s verbruiken niet voldoende water. In de zomer staat de kamerplant het liefst in een lichtvochtige aarde. In de winter mag de aarde tussen de gietbeurten een beetje indrogen. Bij onzekerheid kan leuker gewacht worden met water geven. In de zomer kan je eens per week water geven en in de winter eens per tien dagen. Afhankelijk van o.a. de hoeveelheid water.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je additionele ultiem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is fijn voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding aangenaam mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus eenvoudig te doseren. Inhoud 500 ml.

Een veilige reis ogenblikkelijk vanaf de kweker
Al onze planten worden rechtstreeks vanuit onze kwekers vervoerd. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met genoeg zorgvuldigheid verpakt. We willen robuust niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend beschermd op reis. 

Highlights
– Levering op maat; verzekerd van een betrouwbare vakantie
– Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
– Levering op de Waddeneilanden is helaas niet misschien
– Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 70 – 80 cm
– De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Extra informatie
Merk

Kleur

Type plant

Groene kamerplanten

Soort plant

Potmaat

19 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666805196