Vloerkleed Amelie – Meadow – 200 x 290

399,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706728603
Beschrijving

Vloerkleed Amelie – Meadow

De vloerkleden uit de Amelie voorraad zitten allen boordevol kleuren. De levendige prints geven een luxe kleuraccent aan jouw binnenwerk. Deze vloerkleden kunnen gebruikt worden als vloerkleed in de woonkamer of in elke andere ruimte waar ze de aandacht krijgen die ze verdienen.

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% polypropyleen. Deze zachte, synthetische en bovenal milieuvriendelijke vezel wordt steeds populairder beneden vloerkleden. Dat is niet kosteloos, want dit materiaal heeft diverse propere eigenschappen.

Polypropyleen is zeer slijt- en kleurvast, neemt vrijwel geen vocht op en is niet tot nauwelijks statisch. Maar wat is polypropyleen eigenlijk? Voor het vergaren van dit uitrusting wordt kunststof versmolten tot synthetische vezel. Van deze garen wordt het tapijt geweven. Dit klinkt soms niet heel genoeglijk, maar deze kleden begrijpen buitengewoon zacht aan. Hierdoor is dit equipage qua uitstraling & feel bijna niet te onderscheiden van orginele materialen.

Door de sterkte van dit materiaal is een vloerkleed van polypropyleen uitmuntend voor ruimtes waar veel wordt gelopen. Naast dat dit materiaal een lange levensduur heeft, is het bovendien nog eens zeer eenvoudig schoon te maken en te houden.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

5031706728603