Vloerkleed Amelie – Splash – 160 x 230

249,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706728511
Beschrijving

Vloerkleed Amelie – Splash

De vloerkleden uit de Amelie voorraad zitten allen boordevol kleuren. De speelse prints geven een prachtig kleuraccent aan jouw binnenhuis. Deze vloerkleden kunnen ingezet worden als vloerkleed in de woonkamer of in elke andere ruimte waar ze de aandacht krijgen die ze verdienen.

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% polypropyleen. Deze zachte, synthetische en bovenal milieuvriendelijke vezel wordt steeds populairder beneden vloerkleden. Dat is niet voor niets, want dit equipage heeft allerlei goede eigenschappen.

Polypropyleen is zeer slijt- en kleurvast, neemt vrijwel geen vocht op en is niet tot nauwelijks statisch. Maar wat is polypropyleen eigenlijk? Voor het vergaren van dit equipage wordt kunststof versmolten tot synthetische vezel. Van deze garen wordt het tapijt geweven. Dit klinkt soms niet heel gemakkelijk, maar deze kleden begrijpen zeldzaam zacht aan. Hierdoor is dit equipage qua uitstraling & feel bijna niet te onderscheiden van zuivere materialen.

Door de stevigheid van dit materiaal is een vloerkleed van polypropyleen uitmuntend voor ruimtes waar veel wordt gelopen. Naast dat dit materiaal een lange levensduur heeft, is het mede nog eens zeer handig schoon te maken en te houden.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

EAN

5031706728511