Vloerkleed Amelie – Watercolor – 160 x 230

249,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706728528
Beschrijving

Vloerkleed Amelie – Watercolor

De vloerkleden uit de Amelie verzameling zitten allen boordevol kleuren. De levendige prints geven een luxueus kleuraccent aan jouw binnenwerk. Deze vloerkleden kunnen gebruikt worden als vloerkleed in de woonkamer of in elke andere ruimte waar ze de aandacht krijgen die ze verdienen.

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% polypropyleen. Deze zachte, synthetische en bovenal milieuvriendelijke vezel wordt steeds populairder beneden vloerkleden. Dat is niet kosteloos, want dit materiaal heeft verschillende goede kenmerken.

Polypropyleen is zeer slijt- en kleurvast, neemt vrijwel geen natheid op en is niet tot nauwelijks statisch. Maar wat is polypropyleen eigenlijk? Voor het vergaren van dit materiaal wordt kunststof versmolten tot synthetische vezel. Van deze garen wordt het tapijt geweven. Dit klinkt eventueel niet heel aangenaam, maar deze kleden begrijpen exceptioneel zacht aan. Hierdoor is dit materiaal qua look & feel bijna niet te onderscheiden van orginele materialen.

Door de sterkte van dit materiaal is een vloerkleed van polypropyleen volmaakt voor vertrekken waar genoeg wordt gelopen. Naast dat dit uitrusting een lange levensduur heeft, is het tevens nog eens zeer probleemloos schoon te maken en te houden.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

EAN

5031706728528

Denk ook aan...