Vloerkleed Amelie – Watercolor – 200 x 290

399,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706728634
Beschrijving

Vloerkleed Amelie – Watercolor

De vloerkleden uit de Amelie assortiment zitten allen boordevol kleuren. De speelse prints geven een sprankelend kleuraccent aan jouw interieur. Deze vloerkleden kunnen gebruikt worden als vloerkleed in de woonkamer of in elke andere ruimte waar ze de aandacht krijgen die ze verdienen.

Materiaal
Dit vloerkleed is ontworpen van 100% polypropyleen. Deze zachte, synthetische en bovenal milieuvriendelijke vezel wordt steeds populairder beneden vloerkleden. Dat is niet kosteloos, want dit uitrusting heeft meerdere bevredigende kenmerken.

Polypropyleen is zeer slijt- en kleurvast, neemt vrijwel geen nattigheid op en is niet tot nauwelijks statisch. Maar wat is polypropyleen eigenlijk? Voor het vergaren van dit materiaal wordt kunststof versmolten tot synthetische vezel. Van deze garen wordt het tapijt geweven. Dit klinkt misschien niet heel aangenaam, maar deze kleden begrijpen ontzettend zacht aan. Hierdoor is dit materiaal qua uitstraling & feel bijna niet te onderscheiden van authentieke materialen.

Door de sterkte van dit materiaal is een vloerkleed van polypropyleen ideaal voor vertrekken waar genoeg wordt gelopen. Naast dat dit materiaal een lange levensduur heeft, is het mede nog eens zeer simpelweg schoon te maken en te houden.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

5031706728634